NOUTATI

🏵🎁 Martisor 2018🌷🥀
Floraria Music Flowers vine in intampinarea si ajutorul dvs. in a surprinde persoanele feminine (doamnele si domnisoarele, mamele si partenerele de viata, angajatele si partenerele de business) cu martisoare florale, adaptate la bugetele dvs.
📞 0757102903🎉

Music Flowers - Atelier de floristica pentru copii!
Haideti sa ne invatam copii despre daruire, incredere si bucurie cu ajutorul florilor, prin crearea unui aranjament floral cu decoratiuni specifice Craciunului! 
Construim frumos frumusete in suflete!
16 Decembrie 2017 ora 10:30 sunt asteptati copii intre 7 - 18 ani!
Inscrieri la tel. 0757102903
Mos Craciun se afla in mijlocul copilariei fiecaruia dintre noi. De aceea, dorim sa umplem sufletele copiilor de povestea minunata a Craciunului, o poveste despre viata, simplitate si maretie, iubire si daruire, bucurie si culoare. 
Atelierul de creatie se va desfasura in cadrul Florariei Music Flowers din Rm. Vacea, str. Stirbei Voda, nr. 13 (langa Parc Zavoi).
Copii vor avea posibilitatea sa creeze un aranjament floral si decoratiuni de Craciun, lucrand cu materiale naturale si flori, iar la final isi pot lua acasa creatiile. Toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre florarie.
Taxa de participare este de 70 lei in care intra toate materialele cu care vor lucra copii.

Music Flowers - Atelier de floristica pentru copii!
Haideti sa ne invatam copii despre daruire, incredere si bucurie cu ajutorul florilor, prin crearea unui aranjament floral pentru Mos Nicolae! 
Construim frumos frumusete in suflete!
02 Decembrie 2017 ora 10:30 sunt asteptati copii intre 7 - 18 ani!
Inscrieri la tel. 0757102903 🌹🌹🌹
Daca Mos Nicolae este cel care daruieste an de an copiilor, anul acesta dorim ca si copii sa ii daruiasca un crampei din sufletul lor lui Mos Nicolae, exprimat printr-un aranjament floral ce propunem sa stea langa ghetute in seara de 05.12.2017. 
Atelierul de creatie se va desfasura in cadrul Florariei Music Flowers din Rm. Vacea, str. Stirbei Voda, nr. 13 (langa Parc Zavoi).
Copii vor avea posibilitatea sa creeze un aranjament floral lucrand cu materiale naturale si flori, iar la final isi pot lua acasa creatiile, pentru a- l bucura pe Mos Nicolae. Toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre florarie.

Taxa de participare este de 50 lei in care intra toate materialele cu care vor lucra copii.

Inscrieri la tel. 0757102903

Music Flowers - Atelier de floristica pentru copii 
Haideti sa ne invatam copiii despre lucrurile ce ne inconjoara: despre natura, despre armonie , despre harnicie si pricepere . 
Construim frumos frumusete in suflete !
11 Noiembrie 2017 ora 10:30 sunt asteptati copii intre 7-12 ani.
Numar de locuri - 10.
Atelierul de creatie se va desfasura in cadrul Florariei Music Flowers din Rm. Vacea, str. Stirbei Voda, nr. 13 (langa Parc Zavoi).
Copii vor avea posibilitatea sa creeze aranjamente si decoratiuni de toamna lucrand cu materiale naturale si flori, iar la final isi pot lua acasa creatiile, pentru a se bucura de ele mai multa vreme. Toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre florarie.
Taxa de participare este de 50 lei in care intra toate materialele cu care vor lucra copii.
Inscrieri la tel. 0757102903 sau email: office@musicflowers.ro

Atelierul lui Mos Craciun - Floraria "Music Flowers" are program special in luna decembrie.
Ce veti castiga daca ne treceti pragul?
                             Bucuria de a da frau liber copilului din inima dumneavoastra, de a retrai un crampei din copilarie
si de a avea Sarbatori de Iarna cu totul speciale.
Ce veti pierde daca nu ne veti face cel putin o vizita?
                                    Surprize, decoratiuni si aranjamente florale inedite, specifice mimunatei luni decembrie, toate pregatite cu daruire de ajutoarele lui Mos Craciun.
Muzica Florilor pentru Inima Ta!!! 

Program Decembrie 
Luni – Sambata : 09:00 – 19:00
Duminica – 09:00 – 12:00
Sambata, 31.12.2016 – 09:00 – 13:00
25.12.2016 – 26.12.2016 – INCHIS

Recomandam cu mult drag Floraria Music Flowers din Rm. Vâlcea pentru buchetele unice pe care le realizează, pentru răbdarea pe care Dumbravescu Mădălina o are cu fiecare client, pentru răbdarea si interesul pe care il arata ascultand dorintele pe care le are fiecare client!
Ne bucurăm că v-am cunoscut!
Cu drag si recunostinta, 
Cristina si Ionuț

Echipa Music Flowers va multumeste pentru faptul ca i-ati dat ocazia sa lucreze cu inima pentru un eveniment unic si minunat in viata voastra. Multumim ca facem parte de acum incolo, din albumul vostru cu amintiri pretioase si atat de frumoase. Este o bucurie sa stim ca vom fi cu voi tot restul vietii. 

In perioada 29.07.2016 - 30.07.2016, in floraria noastra se poarta floarea soarelui acompaniata de florile de camp. Vino si tu la Floraria "Music Flowers" sa te bucuri de vara pe notele muzicale ale imnului si de surprizele pregatite de gazde.

Deschiderea oficiala a Florariei "Music Flowers "  - 07.05.2016, ora 11:30

© 2016 Music Flowers - webdesign by Sigmanet®