MISIUNE

Music Flowers a luat naştere din pasiunea pentru flori şi frumos, din sensibilitate exprimată, din dorinţa de a impărtăşi căldură. Aceste creaţii minunate ale bunului Dumnezeu, puse şi mai mult în valoare prin buchete şi aranjamente florale inspirate nu fac decât să atingă inimile tuturor, să aduca zâmbetul pe feţe, să deschidă canalele iubirii, să bucure ochiul prin culori vii şi unice, să cânte inimii un cântec suav al dragostei.

DE CE NOI?

 Oferim:
•    garanţia prospeţimii si calităţii florilor;
•    garanţia unicităţii creaţiilor floristice;
•    garanţia creatiilor floristice si a evenimentelor personalizate, totul fiind realizat  în concordanţă cu dorinţele beneficiarului;
•    garanţia aranjamentelor florale si a evenimentelor create şi cu materialele beneficiarului, în situaţia în care acesta  doreşte a-si aduce aportul;
•    garanţia livrării direct la beneficiar sau cât mai aproape de beneficiar;
•    garanţia asupra florilor ofilite. În cazul în care, în decurs de 2 ore de la momentul livrării, una sau mai multe flori din buchet sau aranjament floral se vor ofili, ele vor fi înlocuite, în mod gratuit, cu flori proaspete şi la următoarea comandă se beneficiază, în mod automat, de un discount de 50%.
•    consultanţă post-vânzare şi consiliere gratuită

ECHIPA

Lucia Tinca

CO-FOUNDER & CEO

Persoana iubitoare de flori si arta, daruita bunului gust si al educarii in acest sens, sensibila si cu o inima plina de iubire si cea care a dat o sansa ca frumosul sa fie exprimat prin creatii florale unice.

office@musicflowers.ro

Magdalena Lucretia Dumbravescu

Designer Floral & CO-FOUNDER

Persoana dornica in a-si exprima trairile, in a aduce caldura si iubire in sufletele oamenilor, promotoare cu indrazneala a noului si ineditului, iubitoare de flori si frumos, cu o inima plina de daruire. 

+40 757 102 903

office@musicflowers.ro

Maria Șleam

 

Persoana foarte calculata, calma si foarte tehnica, dornica de promovare a frumosului, cea care se ocupa de marketing-ul acestui proiect minunat, numit “Music Flowers” si cea care pune in aplicare partile tehnice ale constructiilor florale.

+40 743 158 654

office@musicflowers.ro

Alina Onea

 

Persoana daruita harniciei, cu initiativa si plina de energie.

office@musicflowers.ro

Gabriela Urseanu

 

Persoana plina de muzica creatiei, daruita intru-totul frumosului, inima vesela si plina de iubire ce completeaza intreaga echipa.

office@musicflowers.ro

TESTIMONIALE

 

Recomandam cu mult drag Floraria Music Flowers din Rm. Vâlcea pentru buchetele unice pe care le realizează, pentru răbdarea pe care Dumbravescu Mădălina o are cu fiecare client, pentru răbdarea si interesul pe care il arata ascultand dorintele pe care le are fiecare client!
Ne bucurăm că v-am cunoscut!
Cu drag si recunostinta, 
Cristina si Ionuț

02.10.2016 

Echipa Music Flowers va multumeste pentru faptul ca i-ati dat ocazia sa lucreze cu inima pentru un eveniment unic si minunat in viata voastra. Multumim ca facem parte de acum incolo, din albumul vostru cu amintiri pretioase si atat de frumoase. Este o bucurie sa stim ca vom fi cu voi tot restul vietii. 

 

© 2016 Music Flowers - webdesign by Sigmanet®